DarbeeVision DVP5000 Procesor Video

DarbeeVision DVP5000 Procesor Video
DarbeeVision DVP5000 Procesor Video
Marca: DarbeeVision
Cod produs: DVP5000
Pret: 2.125RON (TVA inclus)
Fara TVA: 1.786RON
Cant.:  Adauga in cos
   - SAU -   

DarbeeVision DVP5000 Procesor Video

Detalii complete : http://avdesign.ro/rezidential/darbeevision-dvp5000/

Cei de la Darbee nu pretind ca procesorul video DVP5000 adauga claritate imaginii, ci mai degraba adauga "prezenta vizuala" creata prin incorporarea informatiei de adancime in imaginile 2D si 3D.
Activand procesarea Darblet-ului aduce diferente de detalii mai semnificative decat se observa la rezolutii 4K, lucru ce ofera o calitate a imaginii ridicata chiar si la imagini dinamice.

De obicei utilizatorul unui produs nou are nevoie de o perioada de acomodare, descoperind pe rand punctele forte si cele slabe. Daca se adauga si faptul ca Darblet-ul nu arata impresionant din punct de vedere constructiv, nu este de asteptat ca prin simpla pornire a procesorului sa se obtina momente de uimire. Insa exact acest lucru il face DVP5000, producand imagini spectaculoase chiar si pentru cei obisnuiti cu imagini incredibile.

Oprirea procesorului evidentiaza cat de stearsa si defocusata arata imaginea originiala fata de cea procesata. De la fire de par, frunzele copacilor pana la modele de tesaturi delicate, procesarea sclipeste extragand micro-detalii care sunt pierdute in mod normal, producand astfel imagini mult mai complete.

Avantajul acestui procesor este ca, oricat de bun este display-ul, va afisa imagini si mai aratoase, facand pe oricine sa isi doreasca un astfel de dispozitiv.

Transportul este inclus!

Moduri de vizualizare: HiDef, Gaming, Full Pop
Compatibil HDMI 1.4, 3D
Adancime de culoare, 30-bit 4:4:4
1 intrare HDMI, o iesire HDMI
Butoane: Darbee, Up, Down, Menu
Meniu "On screen"
Telecomanta inclusa
Adaptor 5V inclus

Scrie un comentariu

Numele dumneavoastra:


Comentariul dumneavoastra: Nota: codul HTML nu este interpretat!

Evaluare: Rau            Bun

Introduceti codul din casuta alaturata: