QMotion - rulou electric fara fire

QMotion - rulou electric fara fire
QMotion - rulou electric fara fire QMotion - rulou electric fara fire QMotion - rulou electric fara fire QMotion - rulou electric fara fire QMotion - rulou electric fara fire
Marca: QMotion
Cod produs: QMotion model
Pret: 0RON (TVA inclus)
Fara TVA: 0RON
Cant.:  Adauga in cos
   - SAU -   
QMotion - rulouri electrice cu baterii, fara cabluri
 
Acesta este un produs care se fabrica la comanda in functie de dimensiunile ferestrelor, si accesoriile dorite de fiecare client.
Pentru o oferta, contactati-ne!
 
Garantie 5 ani, daca instalarea este conform regulilor QMotion.
 
 

 
QMotion s-a specializate în furnizarea de soluții pentru acoperirea ferestrelor casei. 
În timp ce jaluzelele tradiționale motorizate au nevoie de un electrician calificat pentru a instala cabluri de alimentare, 
rulourile QMotion pot fi instalate cu ușurință, pentru că nu necesită niciun fel de cabluri.
 
 
Nefiind necesare cabluri, nu trebuie sa mai spargeti peretii pentru a va instala rulourile electrice pe care intotdeauna le-ati dorit.
 
Pentru prima dată, utilizatorul are posibilitatea de a instala un sistem complet funcțional, silențios, motorizat cu role, care este în întregime wireless. 
Ruloul poate fi operat prin telecomandă, prin smart phone sau tabletă, folosind aplicația QMotion. Utilizatorul poate opera de la distanță rulourile, în mod individual sau simultan, 
pentru fiecare cameră sau pentru fiecare etaj.
 
Curentul necesar rulourilor este asigurat de baterii standard alcaline, ușor disponibile. Datorită unor arcuri speciale care sunt instalate în tubul rulourilor, bateriile oferă până la cinci ani de utilizare pentru o medie de 4 ridicări/ coborâri pe zi.
 
Dacă doriți să schimbati materialul din motive decorative, DeBoot sau distribuitorul dumneavoastră QMotion poate comanda un nou material QMotion pentru a fi utilizate pe tubul existent, asigurând longevitatea și randamentul investițiilor de acoperire a ferestrelor.
 

100% Wireless
 
Qmotion este alimentat de la baterie și poate fi controlat de la distanță, astfel încât nu există cabluri necesare instalării sau lucrări de construcție complicate.
 
Control la distanță
 
Telecomanda QMotion multi-funcție vă permite să controlați una sau mai multe rulouri dintr-o dată.
 
Aveți un telefon inteligent, sau o tabletă? Puteți controla rulourile utilizând aplicația QMotion
 

Silențioase
 
Spre deosebire de rulourile motorizate convenționale, tehnologia QMotion permite operarea silențioasă.
 
Configurare ușoară
 
Fără fire sau switch-uri pentru instalare, instalarea este la fel de ușoară ca și montarea oricărui alt rulou.Baterii funcționale 5 ani
 
La folosirea zilnică de până la patru operațiuni pe zi, bateriile au o durată de viață de pâna la 5 ani și sunt extrem de ușor de înlocuit.
 
QMotion pentru birou
 
Sistemele QMotion sunt specializate în furnizarea de soluții pentru acoperirea ferestrelor pentru arhitecți, designeri și alții.
 
Cu oferta unică QMotion, integratorul nu mai trebuie să se preocupe cu un proiect complicat de cablare pentru controlul tuturor rulourilor.
 
QMotion se poate integra in aproape toate sistemele de control tip smart-home: Control4, KNX, Elan, RTI, Vantage, URC, Savant.
 
Pentru institutii si cabinete medicale
 
Rulourile QMotion ofera intimidate și control al luminii cu un bun echilibru între design și funcționalitate pentru spații de asistenta medicala. Fie că este utilizat în camerele pacientilor sau in spații comune, beneficiile unui control silentios, printr-o simpla apasare de buton, sunt evidente.
 
Materiale
 
Gama de materiale a  QMotion a fost selectata de la furnizori predominant din Marea Britanie și Europa, ceea ce ne permite sa utilizam unele dintre cele mai bune modele disponibile, atent selectate pentru aproape toate mediile. Suntem foarte încântați să fim în măsură de a prezenta mai multe materiale care au fost proiectate de designeri britanici de textile îmbinând astfel un design potrivit pentru casă și materiale funcționale pentru birou
 
DeBoot Timisoara este unic distribuitor a Qmotion in Romania. Contactati-ne pentru mai multe detalii sau pentru a va directiona catre cel mai apropiat dealer.
 
Firmele care doresc sa ne devina parteneri sa ne trimita un mail cu datele de colaborare.
 
 
mai multe detalii : 
 
http://avdesign.ro/comercial/qmotion-rulou-electric-fara-fire/
 
http://www.qmotionshades.co.uk/
 
 
 

 

Scrie un comentariu

Numele dumneavoastra:


Comentariul dumneavoastra: Nota: codul HTML nu este interpretat!

Evaluare: Rau            Bun

Introduceti codul din casuta alaturata: